Sunday, June 14, 2009

~ Abah Marah Padaku ~


Salam..
huwaaaaaaaaaaaaaaaa!!!aku xsengaje+bkn sje2+xplan pon+bnde dh nk jd.....
~ABAH
NENA MINTAK MAAF~




Sunday, June 7, 2009

~ "Happy" Bukan Tajok Lagu Amy Mastura ~


Salam..
tapape kan,tjok aku??tp,pedulik pe aku..ok,nk cite nih..kemarin aku ngn "kekaseh ati" aku telah beli sim pack "Happy"..At2ly,kteowg dh lame nk beli simkad nih..tp,payah bebeno nk dpt kt kdai..so,kteowg asik postpone je..smpai dr pkai maxis tuka ke celcom,dr celcom kami dh pkai happy lak..hee!!epy nih murah kot,bg sesape y ske berckp2 dr m'type sms..so,aku nih kegeri y ske bckp la..sbb cpt ngn smpai pe y nk disampaikn..hak3!!kadar panggilan die sgt aku ske..cz call 45mins-99sen je..so,smpai lebam la ckp..hak3,aku sgt ske..tp,die byk la kadar2 pggilan die..kalo berminat klik [SINI]
selain tu gak,happy nih nk dptkn die bkn sng2 aw..kne beli online,nnt dieowg pos kt umh..xpon spe2 dok utare,bole la p langkawi sbb HQ die kt sne..hak3!!kalo nk beli,bek beli skang sbb dieowg tgh promotion tu..beli RM18 dlm simkad uh de krdt RM30..hee!!sgt sonok,ok??hee

Friday, June 5, 2009

~ Berlari Di treadmill ~


Salam..
cecece,tjok aku kali ala2 cm muvee plak "BERLARI KE LANGIT" tp,hakikatnye aku jz nk cito haa..spnjg aku cuti nih aku telah mcaba dri ku ngn mse 3bln nih tok berlari di treadmill setiap ari..tok mdpt berat bdn y ideal..hak3!!padahal,aku dh taw dh aku sebegini pon,aku tetap HOTZ yep2!!aku sgt cumil,aku sgt ok,aku sgt itu,aku sgt ini..hak3!!(nsb la,pujian tok dri harus berbakol2)btw,setelah aku taw sbegitu..aku rs aku xnk lah sbegini slamenye..atleast rye nnt aku bole bgaye ngn lbh dhsat dr sblom2 ini..dan mntk2 de jejaka2 idaman hadir dpn mate aku ngn lajunye..hak3!!(sian kekaseh hati)xdelah,jz tok sj2 je..kalo dpt,kn lbh cihat lg bergaye..hahha!!so,nk cite psl treadmill ni plak..treadmill ini adlah kepunyaan "Along" aku iaitu kakak kandong aku le..aku pnjm tok mse 3bln nih..sbb die kate,die xde mse lg nk berlari..hak3..so,aku pon tabah je la p m'gangkot dr umh die ke umh aku..berat woo!!aku rs angkt treadmill nih je dh bole kuruzz..hak3!!then,settle smpai umh aku..aku dh blur xtaw nk letak mne sbb umh aku nih sgt kaye ngn brg2..smpai xtaw nk letak mne dh..so aku pk2,aku nekad la bwk blk aku..sng skit nk berlari,xde owg nengok!!hahhah...tp,tula sgt smpit ok..aku kne tutup/bukak plak treadmill nih..time nk gne aku bkak la..time dh suda,kne tutup tok selamatkn space bilik aku y sgt cumil nih..hee!!nsb jgak la treadmill nih jenis bole tutup/bukak..hak3!!so,jgn ckp aku time cuti2 nih xwt pape okeh??aku sgt bersenam aw!!tggu berat ideal aku hadir je!!heee

Tuesday, June 2, 2009

~ Ske ati lah kan ~

video

hak3..nih namenye,xde keje carik kje..
wt recoding sndri..hhahah!!
udah2,korg msti kutok abih sore aku..nsb la!!
"ade aku kesah??"
huhuu

btw,tok kekaseh hati...PERCAYALAH!!!