Thursday, December 31, 2009

~ My Dear Mamat Endon ~

Salam..

(Intro)

Hari ni pepagi lg aku cm nk hangin,dh la mlm td aku tdo lmbt..tup2,pg ni delah sorg C polan(lelaki berlograt Endon) nih call aku ngn mengguna number prvtnye,bajet aku caye la eh??sori eh!!

(Situasi)

Around kul8++am, aku bese lah cuti2 nih..dok tdo lg time uh,tetibeeee...."wonderpet,wonderpet kami dtg......."(ringtones hp aku)aku pon ngn keadaan k'weng2an itu..angkat sj smbil m'cover sore br bgn tdoq...


Aku: Helo..

C polan: Helo,maaf kerana mgganggu,bole sy ambik mse cik sbntar?

Aku: Ermm..

C polan: Sy dr blaa..blaa....ejen dr "POWER ROOT" mgucapkan tahniah kpd cik kerana cik telah terpilih memenangi RM3000 ats undian kami semlm..dgn itu kami ingin memasukkn duit ini scara live..bolekah cik pegi ke atm skang utk melihat duit itu??

Aku: Ermm...


C polan: Cik ada ATM kad??


Aku : Banyak(Bajet bg die teruja plak)


C polan: Bank apa ye?


Aku:Byk la,pe nk sume ade??(egois tetap haruss)


C polan: Kalo bank Maybank ade??


Aku: (dlm ati)adoii..aku ngh tdo la kentot beb..lgpon xdo kojo do nk poie bank semate2 nk tgk duit uh..Ehmm,ade!!tp,cmni la I kt ofic  skang nih..bole tak kalo ptg skit..time lunch ke??(hahah..nmpk x spe lg bijak??)


C polan: Ohh..kt ofic??tutttttttttttttttttttttttttttt...(letak phone)


Aku: (Dlm ati lg)Eh,apekah??td ye2 sgt..amik ko,spe tipu spe skang??hahahhaha..


(Penutup)

ahaks!!nmpk x ape y blaku??konon je,sume nih..bajet nk kne kn aku la??sowi beb!!aku bkn adek2 ko,mudah "terpedaya istana kaca"(lagu Balqis by Tok Ti)hahahha...yang xleh bla uh,aku minum "power root" pon xpenah,ini kn mng2 plak kn??dgr die ckp uh,cmbeshkn..kn!!duit beb,dpt free2 spe xnk kn??tp kne ingt gak,kt dunia nih mne de bnde free,tak gitu??lgpon,aku dh penah bace kt entry blogger len psl bnde nih,that y aku cm agk terkezot pg td,aku plak y kire "org yang btuah" itu..hahha..btuah la sgt,kalo die nk tipu aku pon aku cm nk ketawe guling2 je..sbb kt ATM Maybank aku de bpe Ringgit je kot,aku nk kuar kn pon xdpt sbb mmg tggal Ringgit2 sj..nk byr ko(C polan) call aku nih pon lom tentu ckup..hahhaha!!so,kepada sesiape pasni dpt calling cmnih..gunakn kebijaksaan anda,kerana org y lemah akn ditindas..(hebat x sy,kakeiyra??)


Power Root Ohhh Power Root
(aku terkena nih,tetibe rs nk minum air product dieowg,besh ke eh?)














Saturday, December 26, 2009

~ Tak Abeh-Abeh ~


 Permainan yg tak abeh2..pnat dh!!

Salam..
aku penat dh men bnde nih..cube tgk dh nk dkt 2jam men..C lawan aku nih,asal bole xmo kalah an..td die dh cm nk bankrupt(ejaan nih suda dibuat double check dgn "CikSetar")..tp tetibe aku plak terkena kt tapak die..dianya tapak dah la ade "Hotel"(kaler merah uh) pstu tapak yg paling mahal skali..kalo men saidina uh,tanah kt KL ngn ape tah lg 1..lupe dh..(teringin nk men saidina,tp xde kwn)huhuhu...dlu2 ingt lg abg aku beli kt "Semua House" tp xtaw la pkai duet spe..time uh aku kcik lg..bkn taw ape sgt..so,berblk aku men "Monopoly" nih..cm dh letey dh..smpai aku terbuat entry nih la..hahhah!!(menunjokkn betape lamenye aku men)tp y sbrnye,aku nk tnjok aku de harapan y cerah tok mng..xgitu??bkn la riak @ pon takbur,tp mmg dh nmpk sgt harta aku "lebih kaya dr kakanda abdul wahab,dan lg kaya dr kakanda abdul wahid"(sempat)hahha..dh la,nnt aku sambg men lg..haa,lupe cite aku men ptg td mnde nih..smpai tertdo2,pnye la fedup an..pstu dh tdo uh,hammbekk bg2 dh mgrib..btol2 "mewarisi kegilaan"hahhahaha..dh2,slamat ya!!~

Tuesday, December 22, 2009

~ Encek Kelet ~

Salam..


Nama : Kelet (x-romate aku y bg name nih)
Sex : tak sure..hope die laki..hahha!!
Tarikh Lahir : 23 Nov 2009 
Pukul Bape Lahir : Around kul9++ cmtu..
Pemberian : Alg Along..hahha!!





Encek Kelet


fuhh..agak terlmbt tok mnceritakan tentg dia(ape??ingt cite indon tentg dia ke??)ahaks..
Kelet nih konsep die cm "Chef" kot..tp,cm choc plak aannn..pape jela,tp kelet nih kire koleksi aku y terbaru la..lg2,y bg nih x-romate aku plak an..huawaaaa,sdih2!!xde romate y "cool" cm die dh..however(chewahh,ongputeh plak) pape y penah lalui same2 sume..adalah mmg besh la!!thanx along..syg along ketat2 la..hahhaha!!~


p/s: Kaeiyra,x2!!"x" tu kish2 kn??hahha...

Sunday, December 20, 2009

~ Melanton Plus Menjawab ~

Salam..
Apakah tajok aku uh???hahhaha..
sj je..aku nk menjawab soklan2 y telah diberikan oleh "CIK SYAZ"..


1. Bekas kekasih saya adalah:
Memories sy..hahha!!(jwpan cover)

2. Saya sedang mendengar:
Lagu "Never Be Replaced"..lagu itu sgt cumil bukann??

3. Mungkin saya patut:
Kemaskan bilik sy nih..tp,sy mmg pemalas!!

4. Saya suka:
Bila sesorg tu call sy..sy akn sj ckp lame2 bg krdt dia habehh!!

5. Sahabat-sahabat baik saya:
Susah nak ade..Yang rapat mungkin??hee

6. Saya tak paham:
Cmne sesorg itu wt taktahu sj,padahal sy puas dh "Fire2" beliaw!!

7. Saya kehilangan:
Byk duit,kerna sy suke m'dana kpd mall2,tmpt mkn dan byk lg ah..itu sgt menakjubkan!!

8. Ramai yang berkata:
Cumil la..tp,hakikatnye gemoxxx!!!kann..kann?

9. Makna nama saya:
Hampir sama ngn "CIK SYAZ"...tp,sy pnye "KETUA KECERDASAN"


10. Cinta itu adalah:
Sungguh KLASIK..hahha!!(tnye abh aku,mksod itu)


11. Di suatu tempat, seseorang sedang:
Tertonggeng2..ingt wt pe,rupenye angkat barang cm "ABG DIN LORRY"dlm entry "koyak rabak"

12. Saya akan cuba:
Kurus..dan tros kurus..tp,bkn la kurus sgt la kn,"Cutting"!!!hahah

13. Ayat SELAMANYA membawa maksud:
Forever..hahah!!btol ape??

14. Telefon bimbit saya:
Ade 2..bole spe2 beli kn y lain??;p

15. Bila saya terjaga dari tidur:
Msti tgk jam,walaupon xnmpk pon(rabun)..pakse!!

16. Saya paling meluat apabila:

Seorg,menjerit2 xtntu hala..ingt nk dgr sore ko jela nih???jerit blk kang,br taw!!ahaks

17. Pesta/Parti adalah:
Pesta muda mudi kah??time hostel2 dlu..slalo sbegitu!!"FUNCTION"........

18. Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah:
Encek Lele..

19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah:
Tah..blom jmpe y sgt menarik..any idea??

20. Hari ini:
Saya sgt dudok dirumah sj..pantang baring,msti ttdo..hahhahha!!~

21. Malam ini saya akan:
Menjawab soklan2 ini,dan memikirkan pe nk buat esukk!!

22. Esok pula saya akan:
Cube mengumbirakan hari2 sy..even dh taw dh..msti boringgg

23. Saya betul-betul ingin:
Dia menjadik HEBAT dan KUAT....

24. Ketika saya lihat wajah saya di hadapan cermin pagi ini:
Prghh,rambot aku tak hinggat!!~

25. Pusat membeli-belah atau arked permainan:
Beli-beli sy suke..permainan pon nak!!

26. Makanan Barat atau Jepun :
oke2 sj sume..

27. Bilik yang terang atau gelap:
Nak tdo gelap la,xnk tdo..gelap jgak!!hahahha

29. Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
keh la eh..nnt sambung!!

30.Siapa yang anda mahu Tag?
"Cik Setar(bintang)" dan "Cik Sha" Dua owg jelah..hahhaha!!~







Thursday, December 17, 2009

~ Askara ??? ~



Adil,(Pic Sorg)Wazif(Kiri) & Hadif(kanan)

  1. Encek Hadif
  2. Encek Wazif
  3. Encek Adil


Salam..
Heee.apekah itu ASKARA??adekah "maskara"(owg pompuan slalo pkai kt bulu mate)??xpon adekah "KERA" a.k.a monyet???tu sume tidak betol same skali!!ASKARA itu adelah ASKAR..aku pon xtaw npe aku sebot askar sdemikian rupe..dr zaman2 aku skolah lg aku mmg panggil askar cmtu..nih pon sbb aku cm terikot2 kot ngn de mber aku sorg nih,die la y slalo ckp cmtu..aku dh terikot2 cmpai skang..tp,knape kne panggil ASKARA??aku rs,myb aku sj2 memuaskn nafsu(tetibe)hahhahha..xpon,BM aku mmg failed!!suda2,ape tah aku bebel tah..aku sbnrnye br lps melayan kerenah2 anak buah aku..disebabkn mereka lelaki b'3 dan br plak ptong rambot botak..so,aku teringt akn askar..slalo ,aku pgil "Hero2"..kali nih aku panggil askara2 la..hahhahah!!~

Thursday, December 10, 2009

~ Bored..Bosan..Boring ~

Salam..
Hadoii!!!!bapak,nenek,atok segala semua la BORINGGGG..tp sebenarnye nk ckp aku bowinkkkkkkkkk!!tahap pe??haa..itu kite xtaw tuhhh..tp,y pntg aku bored la..tak tahu nak buat apa dah..Ym suda,FB suda,MS suda,FS suda,check EMEL suda,TUWET2 suda,nih jela tggl BLOG aku y sentiasa berhabok....pe lg nk wt??penat dh turun bwh,naik blk,turun blk tgk tb,arghhh!!!mgarot sume nih.
.....semuanye duniawi,ahaks!!hahhaha...
(ATS NIH SUME TULIS RITU)

Oklah..start blk!!



Pada ari2 aku boring uh kn,bole plak aku cm xde kje ke ape tah..aku rs nk wndow shupin,then pih la JUSCO sowg dri..dh jln2 uh..rs penat dh,tp stil rs boring y ade uh xterbendong lg..lalu plak kt satu tmpt nih..aku cm pk byk kali glew sbb aku rs keje nih adelah "GILAK" la kalo pih sorg..aku pon lalu sj wt kali pertama..smbil2,dlm ati uh..pk nk pih ke x,kalo pih kang???xpih kang???huhuhu..xpe2,aku jln dlu smbil pk lg nih..smpai kt ladies dpartmnt aku cm terske lak kt 1bju nih,tanpa b'pk pnjg aku pon hambekk je..bayar!!yeahhhh...dh de 1bju br,scara xplan..heee!!Now,aku still pk lg,nk ke tak nih??tgk jam br nk kul330..tak kn nk blk dh kot..hee!!jln2 lg,tgk2 kasot plak..gilew shupin gak aku kn??abaikan...pstu kul355,aku lalu tok kedua kali,tgk2 je lg..pstu aku turun bwh,konon itu,ini..kali ke-3 aku lalu,akhirnye aku wt gak keputusan tok pih sj,biarlah pape pon..aku kn boringggggg pe slhnye,bkn la kco owg pon kn??so,aku msok je..konon2 wt2 tnye dlu,skang rate mne eh??bilik ade??haaaa.....jeng...jeng...jeng!!!
cube teka pih mne??
hahhahahaha...

aku pih sini je...
.

nmpk ke eh??gelap ah time nih..
pih sorg aw!!de bran??



dh pilih2 uh,xsedar sbyk nih..

dan

akhirnye......


hambekk ko,smpai full la plak an...ahhahah!!~

Monday, December 7, 2009

~ Hadiah ~

Salam..
terima kaseh tak
terhingga kpd pemberi2 hadiah sempena hari kejadian sy..

berikut senarai name pemberi :-
(cm la rmai sgt..hahha)
  • Bella
  • Paparich
  • Alg
Hadiah terdiri drpd

"Rollerblade,Encek Kelet,T-shirt PDI"

Sunday, December 6, 2009

~ Terbaru ~



Salam..
Akhirnyeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!
-SELAMAT DATANG-
Dengan Rasminya saya,m'rasmikan wajah baru blog y bhabokk nih..

dan "Selamat Ulang Tahun Yang Pertama" utk blog ini juge..walaupon agk lmbt aku m'wishnye(eh,ske ati la..blog aku)hahahha..So,dikesempatan ini sy panjatkan kesyukuran krna masih b'peluang utk menulis,bercerite,memberitahu,memaklumkan dan macam2 lg ah!!
TERIMA KASIH..

Mlm nih cm sgt fre tok m'design kembali,dan ini sj hasil y aku dpt wt..xdela power pon,tp aku ske sj..lg 1,sori la kalo2 konsep kali nih agk simple..nmpk je simple wooo!!!buat tgkkkk...hahhaha!!~xpelah,pelan2 la aku akn improve kn blog ni..kpd pembace2 setia blog aku slame nih,sowi juge,sbb aku dh terhilangkan link2 korg,dgn itu kalo korg bace entry nih,sile tgglkn link anda kt blog aku nih eh..aku nk add blk..sowi sgt!!~

fuhh..cm dh ngntok sgt!!sbb dok mgadap mnde ini je dr kul9 td..tp nih je dlu br dpt wt..lgpon,konsep kali lbh santai dan comel msti dahulukan(penah ke konsep cmnih??)hahhaha..xpe2,korg paham2 jela..sbb owg ngntok mmg kepale tingtong..hee!!pape pon,korg bole gak kumen psl konsep blog aku nih..sbb nk taw gak pe korg rs bile jengok blog aku nih an...

Monday, November 30, 2009

~ Campo - Hadokk ~

Salam..
ooooleee!!lame suda tidak m'gepos ape pon disini..ini kerana sy suda mls sggoh tok bercerite,tp kerane skang suda cuti kembali,sy akn mcube sdaya upaya untuk bcerite kembali kpd sume2..oke??mule2,nk list kn ape y belaku spnjg bln NOV y dhsat ini :-




1.Bulan ini la tok myiapkan keje2 skolah dan submit.
2.Minggu2 xm makin hampir dan tros xm.
3.Bln hamokk dan emosi sedunia.

4.Bergado dan tidak btego sape sesame sndri.

5.Diserang sakit mate plak an..

6.23hb hari kelahiranku dan tghari itu ada ppr ECO..

7.Hari raya Aidiladha yang aku prepare sorg dri..KENTAL!!

8.Pulang kg,wan tah kemane..saba jela!!~

kesimpulan...
buat la keje2 skolah anda awl2..time lec bg uh,wt la skit an..jgn la kumpul2 cm aku..hee!!pstu ngn xstdy nk final lg..siap pih jln2 lg..hahha!!pstu time wt kje,time uh la owg2 nk kco la,xreti nk wt la..mmg la hamok kn??dh hamokk,sume nk mrh kwn2 sndri pon kne hamonnn..sori babe!!pstu gado,xtge dh msing2 sbb tkot kne hamonn..dh gado2 sume...bgn pg sabtu itu,mate aku merah xhinggat..sah!!aku kne sakit mate nih..tawakal je arap2 senin nnt ok,sbb nk amik xm..so pd mlm hari klahiran,bese2 sj krna focus ppr ECO sok..tp,aftr ppr itu..aku dpt kek dr housemate mrgkap romate aku..hahha!!thanx lalink..mlm itu plak,diblanje oleh owg2 ksygan ku..disambg pd mlm sterosnye
masih dibelanje jugakk,dan mlm strosnye juga mkn2 ats dasar owg belanje lg..indah kn dunia??huuuu.....selepas enak diraikan oleh owg sj,aku pulang ke umh utk psiapan Hari Raya Aidiladha dgn keadaan aku hanya tggl bersama owg tua ku sj..so,"nna!!get ready,jommss"...bgn s'awal 730am,tok ke pasa mbeli brg2 tok masak "Rhondang" dan "Kuah Kacang" sajo..sompono owg nk dtg takbir kt umh haaa...so,sume bjln ngn lancar dan sy sgt ngntokk..aggaga!!~Pagi raye,seperti biase...dan tros pulang ke kg belah omak den,kek Batu Kikir,Kopilah..tp,malangnye..wan takde,jiran2 ckp die pih kl..umh2 paksdare den..soba jolah!!~

Sekian..
sedikit pic dr sedutan pekara2 diats..hik2!!


sakit mate N mkn y dibelanje


dpt kek!!yeahhh...

Saturday, October 10, 2009

~ Lele Vs Embu ~

Salam..
Siyessssss.....gilesss lame xpost ape2 pon kt belog ini..adekah aku sudah busan ngn sume nih(bajett!!sume nk busan dak nih)oklah,bkn la nk ckp pe..sbrnye mcm2 je aku wt..aku nk cite,aku nk itu,aku nk ini..tp an,disbbkn pkai bb(broadband)..aku jd mls,fedup,mnci,seantero dgnnye la ats line die y bajet hotzz la..sume owg pkai CELCOM konon(rmai user)!!so,aku pon cm slow dan tros myelowkn aktiviti aku tok m'updetkn belog nih..lantas itu(,ayt cm wt karangan plak)makin lame aku tgglkn keadaan ni,aku jd ok..dan tros sgt ok..smpai skang aku rs ok je kalo xupdet belog..hahhaha!!(hampehh je kneh,aku cite pe nih??aku sbnrnye nk cite psl "Sang Lele dan Sang Embu" ni..mereka nih,adelah sjenis haiwan y aku rs.........aku sgt obesses la kalo mereka ade dkt2 ngn aku..tp,kalo y btol2nye mau aku nagis kot,sbb dkt2 plak ngn aku..xtaw ke aku sgt tkot akn haiwan2 sbegini..dhla bagak..walaupon aku pon agak bagak..tp,mereka lg bagak dr aku..hahhahah!!xpe2,abaikan saiz atau pape y berkaitan..tp,kt sini mereka2 nih skang cm sumber tmpat aku mcurah kasihsyang taw..taktaw npe sgt ske,tayunk,geram....hishh,byk nih!!arghh...so,meh sini nk knalkn kepada peserta ke-satu iaitu "Encek Lele".......diberi oleh Encek Hangget kpd aku,mdptknnye di Midvalley,dgn harge....tah,tetibe je kasi..amik jela..hahhaah!! peserta ke-2,iaitu "Encek Embu"........diberi oleh aku sndri kpd Encek Hangget,bertmpt di Uptown,Damansara...
dgn harge,puluhan RM kot..lupe dh..hahhahha!!!
so,mereka2 nih adelah "sistem bate" kami tok mjage shgga bile2.dan kite lihat keadaannye tp mase itu...hahhahah..


En.Lele Vs En.Embu




Monday, August 31, 2009

~ Mari Menyayi ~

Salam..
sempena ari MERDEKA arinih..
bese la aku xde kje nk wt...
godek2 la utube..kot2 pape y menarik blaja tutorial..
so,godek pnye godek...terjmpe 1 tutorial,cmne nk wt lagu mp3 jadik xde owg nyayi..
means ilangkan sore penyanyi die lah...
aku pon ngn rs nk mencube..wt la cmne y diajarkn..
lalu terlahir la 1 lagu versi aku nyayi "Padamu Ku Bersujud" by Afgan..
cm skema2 je kn..xpelah cm kne la bulan2 pose nih..mne ley nyayi lagu dhsat2..
mari dgr...xsdap pon..sj ske2!!



video

Saturday, August 22, 2009

~ Suke Bercerite ~

Salam..
lame gilesstt..aku xupdet kot..pape pon,
"Slamat Menyambut Bulan Ramadhan"
mlm nih cm sepi,pnat,dingin dan mcm2 lg..hahah!!
td aku dok jln2 ke blog2 owg..dan ternmpk name aku "DiTag"
pe bole buat dh hotzz sgt..(bajet je)
btw,aku ske tag nih,cz cm cerite2 je..
xyh mjawab soklan..
aku cm dh letey nk mjawab2 nih
bkn ape,nnt aku t'jadik "kuang ajaq" plak..
sbb asik pretis mjawab je..hahha!!(mgarot kn..kan??)
tp,bak kate owg "pretis make prfct"
hahaha...sggoh tapape..abaikan!!
so,berbalik cite aku td..aku dh kne tag!!
tag nye berbunyik(haha..bunyik ke?)


Sila ceritakan 15 perkara yang orang tak tau pasal awak dari awak kecik2 dulu sampai sekarang.Seterusnya, sila tag 5 org rakan awak pula.Terima kasih.

nombo satu,kowg kne taw aku nih senanye penah "menumbok" seowg lelaki time aku skolah agame dlu..spe soh die tarik2 tudong aku an..kn kne sebijik!!hahahha..aku ingt lg name dak laki uh "Sulaiman"...sowi dude!!

nombo dua,taun 2008 aku penah kapel 3owg dlm mase 2bln..xtaw pe aku nk!!nsb la...time uh diknali sbagai "scandle"..sgt sonok,sbb konon cm "hotz" gilestt la...hahhaha

nombo tige,kalo nk taw aku ngn kekaseh ati aku skang penah gado dlm tempoh setaun..dan kami kembali ke pgkal jln..hee!!

nombo empat,skang aku rs sgt epy,ske,syg bile de baby ke,dak2 kecik ke. dkt ngn aku..apakah sifat2 keibuan ku menebal??hee..

nombo lime,skang aku de PSP,mp3 brand SONY,notebook DELL,handphone NOKIA+SONY ERICSSON,cmbre NIKON...yeahhh!!aku sdg kumpul gejet...

nombo enam aku teringin nk jmpe mber TADIKA SRI UKAY dlu..name mamat uh,BADRUL MUZAMMIL..aku rs dlu2,aku ske die la..sbb smpai skang aku xlupekn die..hak2,bapak gatal...

nombo tujoh,aku cm berjinak2 pkai high heel..even do aku pkai selipe je,atleast mesti ade heel 1inch..hahhaahha!!

nombo lapan,aku nk sgt kurus...dgn itu,aku nekad..pada hari perkahwinan aku,aku plak xkurus2 aku akan ke slim world ke,london weigth ke,mne2 la asalkn aku nmpk kurus pada hari aku itu...huhu!!

nombo sembilan,aku penah langgar kete owg..dan aku cabot lari...mber aku y lihat kjadian uh siap ckp lg..weh,aku dgr td bunyik ranggup weh!!hahhahah...nsb2!!

nombo sepuluh,time kecik2 aku slalo kwn ngn abg2 aku je..smpai aku rs jd laki nih sgt cool...prasaan uh ade smpai aku f3..spe penah dok hostel ngn aku msti pnah tgk aku dresing cm bro2...hek2..cool wehh!!(time uh la)

nombo sebelas,aku teringin nk tuka name timang2an aku..satu hari aku dh nekad tok tuka lalu bercite kt mak aku..tup2,mak aku kate xyh la..name y ade pon dh ok!!baiklah..sy teruskan dgn name ini!!

nombo duabelas,aku slalonye sgt ske kesenian smpai pape je y berkaitan ngn kesenian,aku sgt obses!!

nombo tigabelas,time kcik2 aku slalo men branak2 ngn jiran aku..aku rs aku ske premenan itu..heee!!

nombo empatbelas,kwn2 aku terdri dr kakak2,abg2...sebaye or adik2 bole dikire je..xtaw npe,kurang kwn sbaye n pgkat adik2..

nombo y pghabisan,aku wt entry nih dr kul11 td..tp,skang kul4am,br abih..(nmpk sgt tipu)..sbrnye,aku dh ttdo td..hak3!!sekian..




















Saturday, August 1, 2009

~ Lelaki Berjalan ~







Salam..

haaa...apakah lelaki berjln??sbnrnye,"walkman" sj..hak3!!brg panas nih..
br beli td..bak kate alang ak
u,ade bnde br la semangat nk berlari..
smpena aku nk berlari tok tujuan m'kuruskan badan(even dh 9 pujian takat ni aku dpt y berbunyi"nna dh kurus skit..bgs2!!")
hahhahah..tq2!
wt kn semangat aku tok tros berjuang walaupon berlari2 tok wanita sbrnye tidak digalakkn.
.xpe,pelan2 je!!bkn lari sakan pon..xlarat..hik3!!
so,walkman nih aku beli semate2 tok aku bersukan la..pstu time blk umh..nek tren,sorg2..
so d
gr la lagu..kan..kan??heee...mari la mendgr lagu...
.



Sunday, July 26, 2009

~ Amina ~

Salam..
ting..tong!!(ala2 buzz kt YM)
smlm aku sharian bersama "kekaseh ati" berjln2..sunggoh asik tahu??hak3..
kami berjln2 dr TS ke SG. WANG ke BB PLAZA last ke JJ MALURI..penat woo!!
duit pon abih xterhingga!!nsb die y tanggong..aku hanya menerima jerk!!
lantas aku dpt "Amena"(patong mawas)...
name ini dberi smpena aku sgt obses tgk cite "Nur Kasih" kt tv3 uh!!
dan smpena name kami "Ameen & Nena"
Thanx Bucukkk..






Friday, July 24, 2009

~ C . u . t . i ~

Salam..
Skang nih cm jarang2 plak updet blog nih..xtaw npe,nk ckp aku bz..cuti!!nk
ckp aku xde kemudahan asas tok m'updet 24jam aku on..hikkk3!!tah,xtaw la..byk persoalan dihati nih..so,rini hari jumaat bersamaan 24july09..maknenye,dh 2wik skolah aku setat..sumenye ok jerk!!tp,skang nih klas setat awl bgt,seawal 8am,sem2 lps 830am!!huhu..eceli xtaw npe diawalkn,dgr2 owg ckp sbb owg rmai sgt msok skolah aku..so,kteowg lak jadik mgse keadaan..kt sini aku nk bgtaw jadual aku y kne pagi2 bute ari "Senin,Rabu dan Kamis"..so,mmg glew la..bgn pg cm pih skolah dlu2..kalo x b4 nih aftr subo bole tdoq blk..nih tros je bgn tok bersiap..xpelah,bpe sem je lg..semangat2!!close topic..nih sbenarnye nk cite lastwik aku pih jln2 a.k.a vacation ataupon disebot cuti2 mesia..aku pih ke utara semenanjong mesia nih..overoll,aku rs ok ngn besh je..sbb lame dh xjln2 cmnih..lg2 pih agk ramai 2bijik MPV..sebijik dipandu oleh Angah aku..sbijik lg dipandu oleh Abg Ipar aku..percutian kami memakan 3hari 2mlm je..hari sabtu uh kami bertolak,tros cmpai ke "Alor Setar"..bermlm kt otel Holiday Villa,Alor Setar..besh la jgak..anak2 buah aku la sgt sonok kot..sbb mndi pool..hik3!!nih permndgan dr blik otel aku ke menare "Alor Setar"..
so,ari ahad kami berangkat ke Perlis plak dgn niat nk pih melawat nenek sedara aku y tggl kt Kuala Perlis..abah aku saja carik otel y btol2 tepi laut..iaitu "Putra Brasmana"..besh gak permndgan die..btol2 tepi laut..tepi jeti lg.hak3...besh ok!!so,ptg uh pih la umh nenek sdare aku uh..lame glew xpih..de 4-5taun kot..huhu!!tp,besh je..umah die kampung nelayan..so,sume kapal2 nelayan tepi2 umah je...hik
3!!lepak2 umh die smpai mlm..mlm blk otel,aku sms mber aku "Anis" ckp aku de kt Perlis..cz die dok area2 situ jerk..die ckp,mlm uh die dtg kt aku..aku pon xcited la,lame kot xjmpe..dh la knal kt UNISEL dlu..itu pon s'sem je..sbb aku blaaa!!hik2...besh ah kire ari uh mkn byk,gelak byk,tdo byk,rehat byk..hak3!!!so,thanx tok sume y terlibat,xspecialy abh la,y support sume bnde..heee!!sekian terima kaseh...










Wednesday, July 15, 2009

~ Makan Dan Teros Makan ~

Salam..
Byk tol aku mkn sejak2 nk
abih cuti ritu smpai ke hari nih..dr mggu lpas lg,jumaat aku pih mkn ngn kwn lame aku,a.k.a X-jiran aku..kteowg pekene "Secret Recipe"..sgt sdap ok!!abih la,kelori berleluase dlm bdn aku.huhu..meh tgk pic kami ngn ape y aku mkn..hee!!




~ Sekolah Dah Setat ~

Salam..
Hari nih aku br msok klas setelah 2 hari aku dgr2 klas dh setat ah..tp,nk wt cmne kn kate mggu "add/drop" subject..klas xbrape nk ade!!td pih pon,de 9 org je y dtg..termasok la aku..hee!!tp,td cm besh kot..dak laki cm sakat2 aku je,malu dh aku ngn lec uh..(bajet cumil je la)so,spnjg klas uh berjln(even do stgh jam je)..aku asik gelak jela..bese la gedixx!!hahah..lec pon masih "cik" ok??so,die pon cm guaw2 plak..xelok aw!!hee..tp aku ok sajer..so,pas abih klas uh aku tros pih bank-in kn cek aku..y agk lame la aku simpan since senin ritu..1k +++ ok??heee..tq MARA!!dh suda uh,aku ngn mber aku tros blk..aku mkn lauk je rini cz 2-3ari nih aku rs dh over bgt mkn fastfud..syg la pnat lelah aku slame 1-2bln lalu tok myihat kn bdn dan mnahan nafsu dr anasir2 makanan y tidak myihatkn..(cewahh!!)btw,spjg aktiviti myihatkn bdn uh..aku dh dpt 5pujian dr owg2 y aku sgt mgenali tp jrg jmpe..dan xlupe abah pon ckp jgak,dgn ayt.."haa..brjaya la,nmpk kurus skit"..aku skadar,gelak+senyum2 kambeng xtaw nk ckp pe..sbb abh ssh nk mgeluarkn kate2 sbegitu...skang agk busan xtaw nk wt pe,sume owg tdo..kekaseh ati,bz kot..xmo la kco die!!tp,mmg berniat nk kco sgt2..windoo kot..hak3!!ehmm,slame 3ari aku berdikari nih..slalo plak teringt umh,means bnding2kn la..kt umh ade itu,sini xde..kt umh ade ini,kt sini xde..hak3,btol la owg ckp umh adalah syurga..tp,dr dlu lg aku mmg ckp kt mber2 aku"Rumah ku,Syurga ku"..sgt sonok kalo kt umh,ok??de mak,abah..de knderaan y suke-suki aku je nk bwk pih mne2..sume sng la,even aku xde kwn pon kt area umh uh.."ade aku kesah??"hahhaha..xpelah,de kt sini pon oklah,tok pih blaja je..(blaja ke??)hhahahha...time2 ginikn,aku cm teringt kt sume2 y aku syg..xspecialy anak2 buah aku y mmg slalo buat aku ketawa..rndunye!!padahal br jmpe ahd ritu..ciri2 keibuan makin mnebal kot..hak3!!haa,cite "E-Toyol.Com" kt TV3 nih dh setat..aku nk lyn la,even kt umh ritu xpnah nk tgk pon,cz aku rs mgarot je cite nih..hak3..ok deh!! to be continue.......

Sunday, June 14, 2009

~ Abah Marah Padaku ~


Salam..
huwaaaaaaaaaaaaaaaa!!!aku xsengaje+bkn sje2+xplan pon+bnde dh nk jd.....
~ABAH
NENA MINTAK MAAF~




Sunday, June 7, 2009

~ "Happy" Bukan Tajok Lagu Amy Mastura ~


Salam..
tapape kan,tjok aku??tp,pedulik pe aku..ok,nk cite nih..kemarin aku ngn "kekaseh ati" aku telah beli sim pack "Happy"..At2ly,kteowg dh lame nk beli simkad nih..tp,payah bebeno nk dpt kt kdai..so,kteowg asik postpone je..smpai dr pkai maxis tuka ke celcom,dr celcom kami dh pkai happy lak..hee!!epy nih murah kot,bg sesape y ske berckp2 dr m'type sms..so,aku nih kegeri y ske bckp la..sbb cpt ngn smpai pe y nk disampaikn..hak3!!kadar panggilan die sgt aku ske..cz call 45mins-99sen je..so,smpai lebam la ckp..hak3,aku sgt ske..tp,die byk la kadar2 pggilan die..kalo berminat klik [SINI]
selain tu gak,happy nih nk dptkn die bkn sng2 aw..kne beli online,nnt dieowg pos kt umh..xpon spe2 dok utare,bole la p langkawi sbb HQ die kt sne..hak3!!kalo nk beli,bek beli skang sbb dieowg tgh promotion tu..beli RM18 dlm simkad uh de krdt RM30..hee!!sgt sonok,ok??hee

Friday, June 5, 2009

~ Berlari Di treadmill ~


Salam..
cecece,tjok aku kali ala2 cm muvee plak "BERLARI KE LANGIT" tp,hakikatnye aku jz nk cito haa..spnjg aku cuti nih aku telah mcaba dri ku ngn mse 3bln nih tok berlari di treadmill setiap ari..tok mdpt berat bdn y ideal..hak3!!padahal,aku dh taw dh aku sebegini pon,aku tetap HOTZ yep2!!aku sgt cumil,aku sgt ok,aku sgt itu,aku sgt ini..hak3!!(nsb la,pujian tok dri harus berbakol2)btw,setelah aku taw sbegitu..aku rs aku xnk lah sbegini slamenye..atleast rye nnt aku bole bgaye ngn lbh dhsat dr sblom2 ini..dan mntk2 de jejaka2 idaman hadir dpn mate aku ngn lajunye..hak3!!(sian kekaseh hati)xdelah,jz tok sj2 je..kalo dpt,kn lbh cihat lg bergaye..hahha!!so,nk cite psl treadmill ni plak..treadmill ini adlah kepunyaan "Along" aku iaitu kakak kandong aku le..aku pnjm tok mse 3bln nih..sbb die kate,die xde mse lg nk berlari..hak3..so,aku pon tabah je la p m'gangkot dr umh die ke umh aku..berat woo!!aku rs angkt treadmill nih je dh bole kuruzz..hak3!!then,settle smpai umh aku..aku dh blur xtaw nk letak mne sbb umh aku nih sgt kaye ngn brg2..smpai xtaw nk letak mne dh..so aku pk2,aku nekad la bwk blk aku..sng skit nk berlari,xde owg nengok!!hahhah...tp,tula sgt smpit ok..aku kne tutup/bukak plak treadmill nih..time nk gne aku bkak la..time dh suda,kne tutup tok selamatkn space bilik aku y sgt cumil nih..hee!!nsb jgak la treadmill nih jenis bole tutup/bukak..hak3!!so,jgn ckp aku time cuti2 nih xwt pape okeh??aku sgt bersenam aw!!tggu berat ideal aku hadir je!!heee

Tuesday, June 2, 2009

~ Ske ati lah kan ~

video

hak3..nih namenye,xde keje carik kje..
wt recoding sndri..hhahah!!
udah2,korg msti kutok abih sore aku..nsb la!!
"ade aku kesah??"
huhuu

btw,tok kekaseh hati...PERCAYALAH!!!


Sunday, May 31, 2009

~ Alam Fantasi Kehidupan ~

Salam..

Lame suda tidak m'updet nih..ade cite tp,cm mls..hahha!!btw,skang aku dh cuti..sgt sonok sbb aku dh dok kt umh je..sume aku nk wt aku bole wt..cewahh!!tok tjok entry aku kali nih cm "ala2" je kn??nsb la,sbb skang aku rs cm nk ckp cmtu..hahah!!so,dpndekkn cite spnjg cuti,aku gumbira je,sume ckup..pe slalo owg ckp??"dialam kebahagiaan"huhu...tp,dhari2 cuti aku nih..slalo je rs busan..busan sbb xtaw nk wt pe..hak3!!even aku de delily nih,psp,ps 2,kete,moto,tv,astro,dvd,katil,dan mcm2 lg la..tetap rs busan mlanda aku..nk wt cmne kn,manusia nih xpenah puas ngn ape dperolehi..cewahh lg..hakkkk...tp,y sbnrnye kite bknnye ape kn jz nk mrase nikmatnye hidup(bak kate owg)..so,dgn bebekalkn ayt sbegitu..aku pon cube tok p'habih kn mase aku kt dpt delily nih ngn bermen games "The Sims 2 Double Duluxe"..korg taw kn konsep games nih,aku ske glew men games nih dr sims 1 lg..nih sume tnjok ajar "Alang"(abg) aku lah..hee!!smpai la nih,aku giless men mende alah nih..so,setelah bertaun2 aku men sims nih,mcm2 care umh aku dh pnah wt..tp,ptg td aku men sims nih dr kul6pm..smpai
kul945pm...tok mbina umh y aku rs tetibe aku nk wt rumah sbegini..mungkin kah ini umh idaman ku??ohh..tak tau la,kalo kt mesia wt umh cmnih..sng je kne rompak kot..hak3..so,mari kite lihat rumah y aku "ilham"kn beberape jam td..hee!!



Underground..Garaj kete!




Ground Floor..Ruang tamu dan dapo




Level 1,blik tdo dan blik air..




dr pandangan hadapan..



Wednesday, May 13, 2009

~ Padan kah muka aku?? ~



Salam..
pepagi td aku dh bgn tok kali terakhir mjengok buku "COS 214A" a.k.a "CS" a.k.a "Computer Structure"..sgt letih,tp aku kuatkn semangat hanya untukmu "CS"hahha...(padahal sbb xmo repeat dh)so,dgn kegigihan aku bgn kul5++ mbace+mnengok2..smpai kul7++..krna ppr ini setat kul9am td..so,aku siap2 dgn konpiden nye sambil melihat romate aku sdg syahdu ketidoran,walaupon kami bagai dpangang pada mlm hari..dah pg2 skit br cm sjok time uh la bole tdo..tp,tidak tok pg td krana aku de ppr!!so,around kul830 aku dh kuar dr umh sorg diri..dgn rs bharap agr teksi mgambil aku,tp xde pon..so,aku pon terpakse la mlajukn langkah jln tok cpt smpai ke kolej hebat itu..hahahha!!sesudah smpai,prasaan aku bese2 sj..krna aku dh dpt msg dr klasmate lalu berkate "weh,kt mne??kiteowg tggu kt level5 aw,cpt skit!!"so,aku smpai2 je kt level5,aku tgk mereka
2 dh de didlm dewan..tp,bkn bnde itu mjadi "isu" sbnrnye..aku xdelah s'emo mne tentang itu..y aku agk emo,adlah tok siap2 msok ke dewan xm itu..aku br prasan,slip xm aku xde..ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!aku smpat mgadu ngn dak sblh aku y sibok mcarik brg2nye..lalu,xsempat kuarkn pape pekataan kt aku..so,dgn laju gak aku p kt lec y ade area2 situ aku ckp"miss,sy terlupe bwk slip la!"(padahal aku rs miss itu,adlah madam)hahha..abaikan!!so,lec uh pon ckp kt aku"lahh..npe skang br ckp?"(jam telah mnunjokkn kul850am)huhu..aku dh cm cuak!!tp,wt2 cool je..nnt nmpak gelabah plak an..lec uh ckp lg"awk p kt Puan bla..bla..bla.."aku pon ckp,spe uh??kt mne nk carik??"hahha..die cm geram kt aku,tp tanpa mleggah2kn mse die tros bawak aku kt Puan uh....smpai je,Puan uh pon cm taw2 je,die ckp"p bawah byar SAMAN(kompaun),br dtg sini"aku pon dgn laju xpk pape dh p je bwh bayr2..tros p balik,bilik die!!die tgk resit aku byr uh..tros kuarkn slip aku..hishhh!!nk duet je,dlm ati aku..heee(padahal aku y salah)so,dh dpt uh..aku lari2 p msok dewan..jam858am..fuhh!!slamat..tp,dlm keadaan td aku dok gelak2 je..lec uh siap ckp kt aku,ade ke gelak??aku pon ckp la,sbb cm klaka,bole plak kne byr2..hahah!!msok dewan keadaan dh senyap-sepi..aku pon tros mjawab..stgh jam,aku dh pk bnde len,1jam aku dh pk lapa,1jam stgh aku rs sume soklan adlah mbunohku,2jam kemudian aku dh xtaw nk wt ayt ape dsbb aku aku pon xtaw jawapan die..hahhah!!hentam jela,ape2 y logic!!heee..slamat 2jam1/2 aku mjawab,aku tros kuar..sbb kalo lmbt skit,kne tggu smpai abih mase..xmo lah!!!tekanannn...malang2!!

nih resit SAMAN aku kne td...

Tuesday, May 5, 2009

~ Tershupin ~


Salam
aku kembali,m'eksen kn dri...
td amik gaji,cek kuar lg..
cunnn!!!so,nk meneman kn klasmate aku bankin kt bank islam kt bgunan mara uh..msti la lalu "sogo" an??dhtu,aku tgk SGT SALE..dgn pantas aku ckp kt mber aku"weh,pas bank in.nk beli kot"..hee!!so,dh suda bank in uh..aku pon dgn laju p blk kt sogo..tgk pnye tgk,aku dh terbeli purse...pstu jln2 lg,ternampak handbag plak sume 70% woo..xleh go sggoh!!aku pn dh terbeli n sgt bgga mgeluarkn duet!!heee


p/s : tgk la brand...tak henggat punye!!hahahah









Friday, May 1, 2009

~ Jalan-Jalan Kaki ~

Salam..
ahak!!betis kaki aku sgt keres disebabkn aku sgt bjln pada hari nih..
kalo nk dikire mau 6-7km aku bjln kaki sjorrr..
(wahh!!bole kurus nih)ahhahha
btw,aku bjln sggoh pada hari ini..
ini br dikatekn bjln2,memkn,terbeli...hahhaha
bjln2,adlah dr KLCC aku parking kete je,dan tros ke PAVILION,sesudah itu aku ke BB PLAZA,SG WANG dan tros ke LOW YAT..fuhh,td aku rs kaki aku nih jln je..tanpa aku mgawalnye!!dlm byk "mall" aku p..sbnrnye aku nk p "loyat ngn klcc" je..y len uh hanye laluan,krna bjln kaki..hahha!!
sian kpd kakak,msti leteh ikot nna y kan??bese la,kalo ngn nna xde memori xsah kn??ahak!!
tp,masing2 dh dpt ape y dhajatkn..kire fair la kn??hee...
sgt snok..lihat pic!!

Thursday, April 30, 2009

~ Merah Oh Merah ~



Salam..

sok cuti..yeahhh!!
ehmm,tp dh bln5 plak..
lg 11 hari mau final..adei3..
btw,sj2 mau m'updet nih..busan!!
nk stdy,cm mud cuti..hahah
so,td aku ngh busan2 xtaw nk wt pe aku ambik cmbre snap2 la pic dlm blik nih..
tup2,scare tetibe aku tersnap "brg hak milik aku" sume kaler merah..
hahaha..gelak sorg diri...
nah tgk la..


Tuesday, April 28, 2009

~ Seterusnya ~

Salam..

hee..xkering ngn cerite...setelah bshupin2..aku pon bhajat tok btuka imej..ngh memotong rambot aku y agk pnjg ini spndk2ny mgkin cm zaman2 psekolahan dlu..ala2 japan style la..hee!!so far,sume ckp aku "COMEL" ngn rambot y br nih..hahha,tq2!!semoga kata2 itu jujor dr ati sanubari kamo sumee!!hahah..so,setelah memotong rambot..aku telah merasakn mata aku sgt "tua" sbb makin tak nmpak a.k.a rabun..hee!!so,aku pon ngn rs kayenye,p jela "focus point" amik frame y aku ske(xhiraukn regenye)+aku rs comel ngn aku..dan tros on ngn akk y jual uh..hahahah!!so,aku dh de spek y cumel...hahahha!!!ske2...tok pgetahuan"aku skang sgt ske kaler MERAH..tah ape hal tah..tp,aku ske..hahaha


~ Mengidam ~

Salam..

Yeahh!!!stelah cek aku dh clear..aku dh pk mcm2 aku nk beli...
so,ngn tidak bfikir panjg..aku telah mbuat kptusan tok membeli "PSP" sbb dah btaun aku impi kn bnde alah nih..nk tggu spe2 bg adiah time bzday,jgn arap la..
so,pada hari rabu bsamaan 15/4..aku ngn klasmate aku dh plan tok b'shupin..
kami pon,g ke "berjaya times square"...
heheh..akhirnya!!aku dpt gak ape y aku impikan iaitu "PSP"
sgt xcited aku terhadap mnde alah nih...xtdo mlm aku..asik men jerk!!
surf tenet la..skype la..hahahha!!!


~ Kekayaan Seketika ~

Salam..masok je klas CR 2.12

A : Weh,ko dh tgk kt bilik oren cek duet dh kuar lah??

Aku : haa?yeke?
comfrm ke??


A : yela,xcaye tgk nih..aku dh amik...



Aku : (dlm ati) prghh!!Rm4k++ wooo!!heee...



Aku : Alah,skang kn klas database,jap g la p amik..cek uh pon xlarikn??hee.tq aw,bgtaw!!

abih klas je..kami pon ngn cool n b'besa hati ke blik oren..
cmpai2,tgk bapak rmai owg tgk list name masing2..
aku pon memulekn pcarian name aku..
yess!!name aku ade...dgn jmlah MARA bg..RM4k++

same cm klasmate aku td..hahha!!besh2..

thanx "MARA" cm taw2 je..





~ Kembali ~

Salam..
hee..akhirnye aku bksmpatan nk m'updet lg nih..
setelah bsusah payah kuarkn pic2 y ade dlm memory kad y bjgkit virus..
kini..
aku nk cite,ape y blaku spnjg bln mac n april ritu..
13hb mac,adlah bu
bzday "Along",along nih adalah romate aku..
kdg2 aku rs die mmg cm along aku(kakak aku)
sbijik gak perang
ai dieowg nih..
ape,along2 nih mmg cmnih ke??hahhaa
abaikan..
so,nk cite spena buzday along..
aku pon cm sonok je nk belikn die kek..
kek uh die tempah aw(even kek itu tidak sperti kek2 y dtempah dikedai2)
tp,kek uh sgt "dipuji" aw...
so,mlm itu kami..makan2 dan tros makan..hahha!!




Friday, April 24, 2009

~ Winduuuu ~

Salam..
fuhhh..lame sggoh tidak berkate2..
xtaw npe asik xsempat je nk m'updet blog y cm xterurus ni..
since men2 coding blog nih..tros mud tok m'updet kureng..
kalo nk ckp xde cite,byk gilosstt cite..
pstu lg 1 hal,memory kad kne virus,so pic2 dlm cmbre t'delete ngn suke atinye..
(saba jele)
tp,xpe..aku akn cube sdaye upaye tok dpt kn pic uh jgak..
so,tok entry nih..jz nk bgtaw!!
aku "windu" die..
spe die??
tettt..no kumen!!
dan skang aku sgt bz ngn "keje2 skolah,projek dan mcm2 lg..
nxtwik aku dh stdywikk..
2wik lg aku final..
prghh...tatottt!!
pape pon,doakn aku keh!!



Sunday, March 29, 2009

~ Aku Wanita ~

Salam..






ahakss...lame idok m'updet blog haku ini..bz kot!!(konon)
smpena kali nih,nk bebel psl aku nih "Seorg Wanita" tahu???
so,xreti2 nk lyn aku,nk support,sume y bkenanan sbb aku wanita lah..
tp,aku xksh pon owg2 kt luar sne nk wt aku cmne..nk wt cmne kn,aku hanya
"Seorg Wanita"
senang2 je owg nk cantas ke,nk tipu aku ke,nk men2kn prasaan aku ke..
tp,xpe..dgn berkat ksabaran aku + keimanan aku y masih tpahat kt ati aku akn mudah tersedar ini adalah duniawi(cewahh,konon2 lg)
ritu,aku rs sgt kosong dgn ngn skelip mate sume kne tarik + diduge..tp,aku tempoh dgn keadaan y xbrape nk sdia ngn memandgkn umo aku nih br bpe sjorrr..hak3!!
stlah sume2 uh aku tempah ngn baek(baek ke??)hee
aku rs aku kmbali kpd asal iaitu
"Nena Dak Yang Sgt Comel+Relex sjorr"
tp,bnde len plak dtg,slang seli aku rs kdg2 bhgia,gumbira,nk ketawe,hotz,hahha..prasaan sjorr!!
tp,hakikatnye aku ske kot keadaan cmnih..cewahhh!!
xpe,aku petik dr ayt "Sesorg" itu...
JZ FOLLOW THE FLOW!!
oke2,thanx sume owg...(tetibe je)
tp,btol la..thanx sbb hadir dlm idop ini..
besh2!!
"Sapy..............goooooooooooooo!!"
hahahhahah

Saturday, March 21, 2009

~ Borang Untuk Mengirim ~









































Nama:




Alamat




Nombor Telefon




Alamat Emel:




Kiriman & Kuantiti Barang




Pembayaran




Pertanyaan











Friday, March 20, 2009

~ Testing - Testing ~

~ form nih,tidak bole digunakn lg ~




Comments:





Name:


Website:








Thursday, March 19, 2009

~ Perniagaan 2 ~

Salam..

Yeahh!!kali aku kembali ngn perniagaan y br..(br ker??)hahhaha..
mukadiamah die..
akukn sorg y ske pada wangi-wangian nih..xkire lah tok kete ke,tok owg ke,tok umah ke..sume aku ske gilossttt.tp,hari nih..aku nk share ngn korg..bisne
s "PERFUME"...
perfume nih ketegerikn sbagai reject la.bkn la sbb kualiti cecair(air wangian) itu..tp,sbb btol die terslh dsign ke,kotak die xde ke..mcm2 sbb la mbuatkn die jd reject..yela,kitekn nk jual,msti la elok2 kn..xkn la comot2 je,nk ksi owgkn..dh la owg
byr!!so,kt sini aku nk ckp..aku jual mnde nih la ...




..FIRST COME FIRST SERVE..




[tok pic y jelas lg gitu..sile klik keh]

Terma & Syarat
  • Semua brand ini adalah "ORIGINAL"
  • Harga tetap sehingga diberitahu
  • Jika tidak berpuas hati, tiada dikembalikan
  • Tiada pernukaran jika kesalahan berpunca dari anda sendiri,tetapi jika kesalahan bagi pihak kami tuntutan akan diterima selepas 2 hari penerimaan barang
  • Jika barang hilang atau rosak,kami tidak dipertanggungjawabkan
  • Penghantaran hanya di Semenanjung Malaysia
  • Barang akan dipos selepas selesai pembayaran
  • Sila maklumkan pembayaran anda melalui emel kepada kami (tarikh,waktu)
Pos Laju :-

RM10 - sekali perhantaran...

Sebarang keterangan lanjut:-
missyniena@gmail.com