Friday, June 5, 2009

~ Berlari Di treadmill ~


Salam..
cecece,tjok aku kali ala2 cm muvee plak "BERLARI KE LANGIT" tp,hakikatnye aku jz nk cito haa..spnjg aku cuti nih aku telah mcaba dri ku ngn mse 3bln nih tok berlari di treadmill setiap ari..tok mdpt berat bdn y ideal..hak3!!padahal,aku dh taw dh aku sebegini pon,aku tetap HOTZ yep2!!aku sgt cumil,aku sgt ok,aku sgt itu,aku sgt ini..hak3!!(nsb la,pujian tok dri harus berbakol2)btw,setelah aku taw sbegitu..aku rs aku xnk lah sbegini slamenye..atleast rye nnt aku bole bgaye ngn lbh dhsat dr sblom2 ini..dan mntk2 de jejaka2 idaman hadir dpn mate aku ngn lajunye..hak3!!(sian kekaseh hati)xdelah,jz tok sj2 je..kalo dpt,kn lbh cihat lg bergaye..hahha!!so,nk cite psl treadmill ni plak..treadmill ini adlah kepunyaan "Along" aku iaitu kakak kandong aku le..aku pnjm tok mse 3bln nih..sbb die kate,die xde mse lg nk berlari..hak3..so,aku pon tabah je la p m'gangkot dr umh die ke umh aku..berat woo!!aku rs angkt treadmill nih je dh bole kuruzz..hak3!!then,settle smpai umh aku..aku dh blur xtaw nk letak mne sbb umh aku nih sgt kaye ngn brg2..smpai xtaw nk letak mne dh..so aku pk2,aku nekad la bwk blk aku..sng skit nk berlari,xde owg nengok!!hahhah...tp,tula sgt smpit ok..aku kne tutup/bukak plak treadmill nih..time nk gne aku bkak la..time dh suda,kne tutup tok selamatkn space bilik aku y sgt cumil nih..hee!!nsb jgak la treadmill nih jenis bole tutup/bukak..hak3!!so,jgn ckp aku time cuti2 nih xwt pape okeh??aku sgt bersenam aw!!tggu berat ideal aku hadir je!!heee

3 comments:

Ynn. said...

bestnyaaa, aku nak jugak weh malu do nk lari2 dekat luar rumah org usha kah kah kah ;p

nak kurus nak kurus nak kurus!

sharamli said...

larik lekl0k...jgn laju2..nnt jat0h..hik3

nenananie™ said...

tq2,ats sokongan anda!!yukk..senam!!hak3