Friday, September 30, 2011

~ Tetibe Pusing 360darjah Punye Cerita ~

Salam.. Prghh,lama betul aku nages kann??tapi aku tipu je..takkan berbulan-bulan aku nages kot..tapi aku tipu jugak kalau aku cakap aku tak nages..skang aku super sensetip kalau tengok drama ke,film ke,yang ke arah cerita ibu,mak,mama,mummy ahhh so on lahhh yang korang panggil..So,hari ni nak comel-comel skit sebab lama sangat-sangat tak update entry baru..sebab ape?haaa..itu kita tak tahu tu..nih aku nak show off anak-anak buah aku punye posing kott.. Mood : Comel-comel mintak penyepak! Situasi :Sukanya bila mereka ceria!
Pemain Malaysia 2030..Insyallah

3 comments:

sharamli said...

Makcik! lama sesangat xdatang sini..

silvi silviani said...

nice infonya gan

agus herbal said...

makasih gan