Friday, September 6, 2013

Random sangat!!

Salam..

Hi korang..Rasanya sempat lagi nak ucap,Selamat Hari Raya Aidilfitri 1434H..Since dah habis puasa,dah raya memang tak lah nak tulis entry baru..Ni baru ade nafas untuk penulisan seterusnya..Actually,bukan senang sebenarnye nak spent masa untuk bende ni,lagi-lagi dah keje plak..So,bende ni adelah normal kalau "kau dari zaman study create blog,then time dah zaman bekerja ko tinggalkan blog ko" tu memang fitrah manusia kat Malaysia.Aku bukan lah para research yang mengkaji probability rakyat malaysia ni..tapi memang fitrah lah!

Ok sekarang menujukkan jarum pendek jam pukul 9..jarum panjang jam pukul 11, jadilah pukul 9.50pm yang dalam keadaan yang cuaca baru lepas hujan..dan aku tak pergi jogging pon,sbb malam jumaat nak bagi hadiah kat mak..ok full stop..cite lain...

Setiap orang mesti akan alami benda yang sama banyak kali dan tak pernah serik atau belajar dari ape yang terjadi,kenapa eh?sebab malas nak fikir part orang lain?takpon,dah biase dengan orang luar yang memang tak akan habis bercakap sesuatu..memang susah lah nak cakap kepada type orang yang macam ni..tapi kalau boleh,kita as sesiapa pon kita patot ade sense of human even lil bit lah paling komann..pelik betul..dah k bai !!

1 comment:

tenku butang said...

done follow sini no. 202
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang@gmail.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/