Sunday, May 31, 2009

~ Alam Fantasi Kehidupan ~

Salam..

Lame suda tidak m'updet nih..ade cite tp,cm mls..hahha!!btw,skang aku dh cuti..sgt sonok sbb aku dh dok kt umh je..sume aku nk wt aku bole wt..cewahh!!tok tjok entry aku kali nih cm "ala2" je kn??nsb la,sbb skang aku rs cm nk ckp cmtu..hahah!!so,dpndekkn cite spnjg cuti,aku gumbira je,sume ckup..pe slalo owg ckp??"dialam kebahagiaan"huhu...tp,dhari2 cuti aku nih..slalo je rs busan..busan sbb xtaw nk wt pe..hak3!!even aku de delily nih,psp,ps 2,kete,moto,tv,astro,dvd,katil,dan mcm2 lg la..tetap rs busan mlanda aku..nk wt cmne kn,manusia nih xpenah puas ngn ape dperolehi..cewahh lg..hakkkk...tp,y sbnrnye kite bknnye ape kn jz nk mrase nikmatnye hidup(bak kate owg)..so,dgn bebekalkn ayt sbegitu..aku pon cube tok p'habih kn mase aku kt dpt delily nih ngn bermen games "The Sims 2 Double Duluxe"..korg taw kn konsep games nih,aku ske glew men games nih dr sims 1 lg..nih sume tnjok ajar "Alang"(abg) aku lah..hee!!smpai la nih,aku giless men mende alah nih..so,setelah bertaun2 aku men sims nih,mcm2 care umh aku dh pnah wt..tp,ptg td aku men sims nih dr kul6pm..smpai
kul945pm...tok mbina umh y aku rs tetibe aku nk wt rumah sbegini..mungkin kah ini umh idaman ku??ohh..tak tau la,kalo kt mesia wt umh cmnih..sng je kne rompak kot..hak3..so,mari kite lihat rumah y aku "ilham"kn beberape jam td..hee!!



Underground..Garaj kete!




Ground Floor..Ruang tamu dan dapo




Level 1,blik tdo dan blik air..




dr pandangan hadapan..



2 comments:

Ynn. said...

wohh melampau gila kau pnya rumah hahahahahaha

nenananie™ said...

cite2 kenala mlampaui sume y realiti..hak3!!nak tgk umh ko plak...