Wednesday, May 13, 2009

~ Padan kah muka aku?? ~



Salam..
pepagi td aku dh bgn tok kali terakhir mjengok buku "COS 214A" a.k.a "CS" a.k.a "Computer Structure"..sgt letih,tp aku kuatkn semangat hanya untukmu "CS"hahha...(padahal sbb xmo repeat dh)so,dgn kegigihan aku bgn kul5++ mbace+mnengok2..smpai kul7++..krna ppr ini setat kul9am td..so,aku siap2 dgn konpiden nye sambil melihat romate aku sdg syahdu ketidoran,walaupon kami bagai dpangang pada mlm hari..dah pg2 skit br cm sjok time uh la bole tdo..tp,tidak tok pg td krana aku de ppr!!so,around kul830 aku dh kuar dr umh sorg diri..dgn rs bharap agr teksi mgambil aku,tp xde pon..so,aku pon terpakse la mlajukn langkah jln tok cpt smpai ke kolej hebat itu..hahahha!!sesudah smpai,prasaan aku bese2 sj..krna aku dh dpt msg dr klasmate lalu berkate "weh,kt mne??kiteowg tggu kt level5 aw,cpt skit!!"so,aku smpai2 je kt level5,aku tgk mereka
2 dh de didlm dewan..tp,bkn bnde itu mjadi "isu" sbnrnye..aku xdelah s'emo mne tentang itu..y aku agk emo,adlah tok siap2 msok ke dewan xm itu..aku br prasan,slip xm aku xde..ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!aku smpat mgadu ngn dak sblh aku y sibok mcarik brg2nye..lalu,xsempat kuarkn pape pekataan kt aku..so,dgn laju gak aku p kt lec y ade area2 situ aku ckp"miss,sy terlupe bwk slip la!"(padahal aku rs miss itu,adlah madam)hahha..abaikan!!so,lec uh pon ckp kt aku"lahh..npe skang br ckp?"(jam telah mnunjokkn kul850am)huhu..aku dh cm cuak!!tp,wt2 cool je..nnt nmpak gelabah plak an..lec uh ckp lg"awk p kt Puan bla..bla..bla.."aku pon ckp,spe uh??kt mne nk carik??"hahha..die cm geram kt aku,tp tanpa mleggah2kn mse die tros bawak aku kt Puan uh....smpai je,Puan uh pon cm taw2 je,die ckp"p bawah byar SAMAN(kompaun),br dtg sini"aku pon dgn laju xpk pape dh p je bwh bayr2..tros p balik,bilik die!!die tgk resit aku byr uh..tros kuarkn slip aku..hishhh!!nk duet je,dlm ati aku..heee(padahal aku y salah)so,dh dpt uh..aku lari2 p msok dewan..jam858am..fuhh!!slamat..tp,dlm keadaan td aku dok gelak2 je..lec uh siap ckp kt aku,ade ke gelak??aku pon ckp la,sbb cm klaka,bole plak kne byr2..hahah!!msok dewan keadaan dh senyap-sepi..aku pon tros mjawab..stgh jam,aku dh pk bnde len,1jam aku dh pk lapa,1jam stgh aku rs sume soklan adlah mbunohku,2jam kemudian aku dh xtaw nk wt ayt ape dsbb aku aku pon xtaw jawapan die..hahhah!!hentam jela,ape2 y logic!!heee..slamat 2jam1/2 aku mjawab,aku tros kuar..sbb kalo lmbt skit,kne tggu smpai abih mase..xmo lah!!!tekanannn...malang2!!

nih resit SAMAN aku kne td...

9 comments:

TyRa said...

alolo...sianyer member aku ne....
hm len kali...ltk slip exam 2 kat beg siap2 sblm nak g exam...
hm nsb ader wet...
hm bese la 2...u ke kolej ke sume nak wet...saba la ek...

TyRa said...

sabar jer la nina...
bende da berlaku...

ayuna said...

yah2..
kejadian inih pon pernah berlaku mse kt unisel sem 1..
hik3..
ingat lagy x nih?.
hee..

nenananie™ said...

ayuna:haa??sem 1??yeke??xingt dhhh..mne eh??

alang said...

hehe. ala sekali sekala menderma untuk tabung pelajar.hehe. :D

Dakjaat™ said...

haik!!! :) nenanani. nenonenoneno~ hahahaha! ;p

nenananie™ said...

hak3..ske eh??hish2

alang said...

Lupa lak nak wish, good luck k. InsyaAllah semoga dapat result yg ok or better dari ok. :)

nenananie™ said...

hee..tq alang!!!