Thursday, January 1, 2009

~ Mamarazzi ~

Salam..

Hari ni ngn bermulanye taun br,aku nk share video y aku rakamkan smlm scare sorok2(mamarazzi)tp,last2 kantoi gak!lgpon ngn ank buah aku je,C wazif nih..mnde nih dh lame aku cm t'pk nk wt,sbb aku slalo glew tgk die cmnih..tp,cm xde mse ngn ssh nk dpt babak2 gini aw!so,smlm mmg tepat pd msenye time aku ngh godek2 cmbre,time uh la die "beraksi" aku pon ape lg..snap + record sje!!

~ selamat menonton ~

video

haa,dh tgk??pendpt korg??pe tjok y sesuai tok cite C "wazif" nih??


p/s:ini adalah aksi spontan dr wazif,xde kne-mgne antara y hidup ataupun yang telah tiada..

5 comments:

nurulsyazana said...

die tgh merawat si garfield tu ke?

nenananie™ said...

tah,aku rs ye kot..die cm "mrangkap jd sume..dokte,pemandu ambulen,bodyguard,sume lah..hahhaha

云南信息港游戏 said...

Very rich and interesting articles, good BLOG!

nurulsyazana said...

cute nye!
mst sehat walafiat garfield tue
haha

www.jsfishnet.com said...

After reading the information, I may have different views, but I do think this is good BLOG!
netting